tiistai 9. syyskuuta 2014

Salla Simukka

Kirja, jonka aion lukea on Salla Simukan teos, Musta kuin eebenpuu. Päädyin valitsemaan tämän kirjan, koska opettajani kehui Simukan toista kirjaa, mutta valitettavasti kaikki kyseiset kirjat olivat jo lainassa. Kirjastossa suositeltiin minulle tätä kirjaa, joten valitsin sen. Toinen samaan kirjasarjaan kuuluva kirja kuulosti hyvältä, joten toivon tämän olevan hyvä.


Sain kirjan luettua jo hyvissä ajoin ja nyt selailin sitä, että saisin kirjoitettua tämän postauksen. Kirja oli minusta mainio! Tämä oli yllätys minulle, sillä en ole pitänyt lukemiani kirjoja ikinä mielenkiintoisina. Juoni oli mainio ja loppuhupennus, jossa selviää Lumikin vainoaja oli hyvin suunniteltu. Itse ainakin moneen kertaan lähdin arvailemaan kuka se kirjan melko monesta sivuhenkilöstä olisi. Kirjan ei tylsistyttänyt missään kohtaa, vaan vei tarinaa koko ajan eteenpäin. Joissain kohdin kirja oli hieman sekava omasta mielestäni, jos nyt jotain huono pitää kirjasta löytää. Kirja ei myöskään ole pitkä ja minut yllätti miten paljon asiaa näin lyhyeeseen kirjaan edes mahtuu. Olen todella iloinen, että valitsin tämän kirjan ja suosittelen sitä muillekkin!

4 kommenttia:

  1. Kirjasi on varmasti erinomainen valinta, Arttu, :) odotan innolla että saan kuulla kirjastasi lisää, :) onnea kirjamatkaasi, :), !

    VastaaPoista
  2. Tästä alkuarvostelusta saan oikein informatiiivisen vaikutelman kirjastasi, tuntuisi siltä että kirja olisi ebin kuin eebenpuu ='))))) kjeh kjeh

    VastaaPoista
  3. Luen juuri samaa kirjaa. Kommentoi jo, että voin vertailla lukukokemuksiamme.

    VastaaPoista