tiistai 2. syyskuuta 2014

Harjunpää ja kiusantekijät

   Heipähei
 Kiinnostuin kirjasta kaverin kautta, joka väitti Harjunpään ja pahan papin olleen hyvä. Kirja oli samaa sarjaa kuin Pahan pappi. Uskon kirjan olevan hyvin jännittävä ja nopeasti kulkeva. Kirjan tekijä oli Matti Yrjänä Joensuu.



16.9.2014

Hei kaikki lukuisat blogini lukijat! Kirja ei edennytkään niin nopeasti mitä sen ajattelin etenevän. Ensimmäiset 30 sivua oli hyvin vaikea ymmärtää, ja päästä mukaan juoneen. Kirjan päähenkilö oli Harjunpää, eli rikosetsivä. Olen nyt sivulla 50, ja en ole kovin innostunut kirjasta, koska se ei edennytkään niin nopeasti ja juonta on alussa vaikeaa saada kiinni.

28.9.2014

Hei!
Olen kirjassani suunnilleen puolivälissä. Olen nyt sivulla 144.
Kirjassa on nyt juoni selvinnyt paremmin, ja se on hyvä sillä en tykkää lukea kirjaa mistä ei saa selvää. Antsu ja Dödö ovat kiusaajia, ja Jari Lehikoinen heidän kiusaamisen uhri. Dödöstä sain sen verran selvää, että hänen perheelläänkään ei mene hyvin. Heillä ei esimerkiksi ole jääkaappia. Tämä kirja poikkeaa muista rikoskirjoista hyvinkin vähän mielestäni.

8.10.2014

Hei! On viimeisen lukupäiväkirjapostauksen aika.
Joka ikinen odotukseni täyttyi kirjasta, ja siksi myös pidin kirjasta loppujen lopuksi paljon. Juoni eteni ihan hyvin, vaikkakin aika hitaasti. Kirjassa oli hyviä opetuksia. Kirja mielestäni oli kirjoitettu älyttömän hyvin. Oletin ensin, että en ikinä ymmärtäisi kirjasta mitään, mutta ymmärsin sittenkin kaiken. Dödön itsemurha oli surullista, mutta hän varmaan ymmärsi ettei poispääsyä enää ollut tilanteesta. Suosittelen kirjaa lämpimästi 14-15 vuotiaasta ylöspäin.

1 kommentti:

  1. aivan mahava kirija : ) !!!!!!! Toivottavasti pidät tästä kirjasta, ja oli hyvin huolella tehty aloitus, annan arvosanaksi 5/5!

    VastaaPoista